vrijdag 22 juni 2012

Het schooljaar is voorbij

Goedemiddag,
Sorry dat vandaag het artikel op de middag kwam, maar dat komt omdat ik vandaag een best wel lang verhaal heb en ook best veel foto's.

Vandaag is de dag dat ik mijn boeken weer moet inleveren. De een na laatste dag da ik als brugmug naar school moet. Aanstaande donderdag moet ik mijn rapport ophalen en dan ben ik een 2de klasser! Hier ben ik best wel blij om.b Niet meer de kleinste zijn van de school. Over een jaar moet ik mijn keuze gaan maken: Havo of Vwo. Hoe ik er nu in sta wil ik graag vwo gaan doen, ondanks dat ik iets met make-up wil gaan doen. Een goed diploma is altijd wel handig.

Het jaar is voorbij gevlogen, de eerste dag was toch het engst, in een keer zie je allemaal kinderen en leraren die je niet kent. Daar zit je dan ook gewoon bij in de klas. Dat was ook best raar.


Ik moet zo nog naar mijn moeder om de andere helft van de boeken
op te halen, maar dan ben ik er vanaf, althans voor 6 a 7 weken dan.

Mijn favoriete vak is toch wel Frans ondanks dat ik het laatste gedeelte van het jaar best wel niet mijn best er voor had gedaan. Dat kan ook komen door mijn blog dat ik daar mee bezig was.


Mijn minst favoriete vak is geschiedenis, in het eerste jaar is het zo saai! Maar ik heb gehoord dat het volgend jaar leuker wordt! Hopen dan maar,
Ik ga aanstaand jaar heel erg mijn best doen en ook voor mijn blog, ik ben druk bezig met dingen er voor te bedenken.

Tot morgen

2 opmerkingen: